Vi de semi-criança en bòta (6 mesos) el.laborat amb la garnatxa com a base i complementat amb samsò, una mica de cabernet sauvignon i un toc de syrah.
Varietats: 75% Garnatxa, 20% Samsó, 4% Cabernet Sauvingon, 1% Syrah
Verema: veremat a ma en caixes de 10 kilos
Vinyes: La Solana (El Lloar) / Mas d’en Serres (La Vilella Baixa)
Vinificació: Garnatxa
fermentada en inox (50%) i en bòta (50%), Samsó fermentada en inox, Cab.
Sauvignon fermentada en bòta, Syrah fermentada en inox
Criança: sis mesos en bòtes de roure francés 500 litres
Anàlisi sensorial
A la
vista: Color granat intens.
En nas:
Desplega un ventall profund d'aromes de fruites negres (mores), matisades per interessants dosis d'espècies (pebre negre), herbes mediterràneas (farigola), i certes notes procedents de la fusta (cacau, vainilla)
En boca:
En boca es saborós, voluminós, equilibrat i punxant, de tanins dolços. Conclou amb un final un punt amargant
Recomanacions de consum
És
recomanable consumir aquest vi durant els propers cinc anys. Ideal per a maridar amb carns a la brasa, plats de llegums, i formatges semicurats
Temperatura
de consum: 18º
Analítica
Grau Alcohólic: 15 % vol
Acidesa Volàtil (expresada en Àcid acétic) 0.45 gr/L
Acidesa Total (expresada en Àcid tartàric) 5.3 gr/L
Dióxid de sofre total: 23 mg/L
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada