dilluns, 11 d’abril del 2016

Vins & formatges / Vinos & quesos / Wines & cheeses


El passat diumenge 10 d'abril varem participar a la 3ª edició del Tast de Vins i Formatges organitzat pels col·legues de Clos Figueras al seu restaurant. Un dia esplèndid, un escenari perfecte, coneixent gent d'arreu i donant a conèixer els nostres vins acompanyats de formatges artesans vinguts de diferents parts de Catalunya. Una gran inicativa.


El nostre raconet / Nuestro pequeño rincón / Our little corner

El pasado domingo dia 10 de abril participamos en la 3ª edición del "Tast de Vins i Formatges" organizado por nuestros colegas de Clos Figueras en su restaurante. Un dia espléndido, un escenario perfecto, conociendo gente de varios países y dando a conocer nuestros vinos, acompañados de quesos artesanos venidos de diferentes partes de Catalunya. Una gran iniciativa!

Montant carpes / Montando carpas / Assembling the tents


Last sunday april, 10th, we participated at the 3rd edition of the "Tast de Vins i Formatges" organised by our colleagues from Clos Figueras at their own restaurant. A splendid day, ideal surroundings, meeting people from several countries and introducing our wines, married with artisan cheeses from Catalunya. A great initiative!


Formatges / Quesos / Cheeses  
Començant la jornada / Empezando la jornada / Starting the day




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada